Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla bianca, a metà
- 120 g di porri, a pezzi
- 300 g di pomodori
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 20 g di liquore all'anice
- 100 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- ¼ di dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 bacca di anice stellato
- 1 chiodo di garofano
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 6 semi di finocchio
- 200 g di patate, a cubetti
- 170 g di carote, a rondelle
- 150 g di bulbo di finocchio, a pezzi
- 300 g di cozze fresche pulite
- 350 g di vongole, fresche, ben pulite
- 400 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 4 filetti di triglia rossa di scoglio
- 300 g di filetti di pesce bianco (tipo San Pietro)
- 6 scampi freschi, crudi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1091 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mille infranti in brodo
9h 50 min
Brodetto di Fano
1ωρ.
Muesli croccante
Değerlendirme yok
Zuppa di crostacei e seppie
1ωρ.
Brodetto alla triestina
1ωρ.
Zuppa di grano con verdure
45min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Riso con polpo
1ωρ. 10 λεπτ.
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1ωρ. 20 λεπτ.
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Zuppa di baccalà
1ωρ.
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 Min