Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 60 g di Provolone dolce o piccante a tocchetti (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di cime di rapa
- 100 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 1 pizzico di sale
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 foglie di salvia fresca
- Parmigiano reggiano o pecorino grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3256.2 kJ / 778.2 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 47.1 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 48 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa inglese
6 godz.
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 godz. 15 min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 godz. 5 min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40min
Cheesecake alle pesche con fiori eduli
5sa
Polenta con i funghi
1hod. 15min
Involtini di manzo con cetriolini e cavolo rosso (Bimby Friend)
2 Std. 10 Min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10h 30min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1 Std. 30 Min
Purè di patate all'aglio
50 Min