![Tortelloni alle cime di rapa Tortelloni alle cime di rapa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a422adb3-e09a-4c49-b687-fc5fc00a4f2d/Derivates/84a4247e-eb99-4ab7-ac5b-7b011a273b3d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 60 g di Provolone dolce o piccante a tocchetti (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di cime di rapa
- 100 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 1 pizzico di sale
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 foglie di salvia fresca
- Parmigiano reggiano o pecorino grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3256.2 kJ / 778.2 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 47.1 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 48 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pinsa romana
5hod.
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 godz. 10 min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Frittelle ai funghi
1 godz. 10 min
Cappellacci di zucca
1h 30min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30min
Tortellini in brodo
1h 30min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Cappelletti reggiani
2h
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Tortelli verdi
3h 30 min
Polpettone di carne con ripieno di carciofi
2h 20 min