Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sciacquati
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1500 - 2000 g di spalla di agnello, senza ossa, aperta
- 150 g di vino bianco secco
- 150 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 35.9 g
Alternatieve recepten
Brasato di maiale caramellato, bulgur e verdure al vapore (Bimby Friend)
2 Std.
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 15 Min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 Std.
Cammelli della Befana
2h 30min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Arrosto di tacchino in salsa tonnata con purè di patate (Bimby Friend)
50min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1h
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2 godz. 5 min
Brutti ma buoni di arachidi
3h 45 min