Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 100 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 uovo
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zenzero in polvere
Pesto di rucola
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di Parmigiano Reggiano
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di rucola
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- 15 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 code di scampi, sgusciate
- 10 g di Cognac
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3493 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 57.3 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Bomboloni croccanti con crema
5h 30min
Pane speziato
19h
Arrosto di seitan alla Wellington con verdure al vapore
2 Std.
Risotto ai frutti di mare
45 min
Gelato al cioccolato
12 Std.
Insalata di riso con scampi, ceci e olio al rosmarino
1 godz.
Cous cous di mare freddo
1 Std. 30 Min
Maritozzi
11h
Panzerotti
5hod.
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 min