Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 100 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 uovo
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zenzero in polvere
Pesto di rucola
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di Parmigiano Reggiano
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di rucola
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- 15 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 code di scampi, sgusciate
- 10 g di Cognac
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3493 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 57.3 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2 godz.
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Tortellini alla bolognese
1h 20min
Soufflè di tagliolini
1 godz. 30 min
Insalata Feta, ciliegie e gremolada alle mandorle
10min
Éclair ai gamberetti saporiti
1h 20min
Fagottini al profumo di mare
1 godz. 40 min
Insalata di gamberi estiva (Bimby Friend)
30 min
Ponte dei sospiri
1 godz.
Gelato allo yogurt greco con frutti rossi
16h 20min
Ravioli tricolore
1 godz. 45 min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 min