Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di patate, pelate e tagliate e metà
- 1 cucchiaio di aceto bianco
- 70 g di Gruviera a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2273 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 776 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con patate e rosmarino
2sa 35 dk
Pizza caprese
9h
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h
Focaccia millebolle
28 Std.
Focaccia a bastone
5 Std.
Bruschetta (senza glutine)
3 Std.
Ratatouille galette (TM6)
1sa 30 dk
Grissini al formaggio con pesto di verdure
1sa 30 dk
Crostata di pomodori con pesto
1sa 30 dk
Chifeletti
1sa 30 dk
Treccine allo yogurt
6 godz. 30 min
Torta estasi
45 dk