Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di patate, pelate e tagliate e metà
- 1 cucchiaio di aceto bianco
- 70 g di Gruviera a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2273 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 776 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crackers al pistacchio
30min
Quiche Lorraine
45 Min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Treccine allo yogurt
6 Std. 30 Min
Cioccolatini ripieni al burro di arachidi
1 Std. 30 Min
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Brioches con il tuppo
3 godz.
Salame dolce al limone
10 godz.
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2 Std.
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 Std.
Pan di spagna salato natalizio
1 Std.
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min