Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno alla ricotta
- 230 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Impasto di pasta Savoiarda
- 300 g di zucchero
- 4 uova
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 984.9 kJ / 235.4 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 29.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate gratinate al formaggio
2h
Schiaffettoni ripieni
1 godz. 30 min
Chifeletti
1 godz. 30 min
Bignè craquelin
2h
Agnello alla marocchina con couc cous al limone
4 Std.
Tarallini fritti al miele e mandarini
2h
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 Min
Cream tart al cioccolato
8h
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Braciole pugliesi
1 Std.
Foccaccia croccante stracchino e squacquerone
2h