Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno alla ricotta
- 230 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Impasto di pasta Savoiarda
- 300 g di zucchero
- 4 uova
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 984.9 kJ / 235.4 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 29.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata invernale
4h 30 min
Pan di Spagna
1h 50 min
Cuddure con le uova
2h
Focaccia a bastone
5sa
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30 min
Brioches con il tuppo
3u.
Frutta Martorana
27 godz. 30 min
Patate duchessa (TM6)
1u.
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Pettole pugliesi
3u.
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5sa