Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno alla ricotta
- 230 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere + q.b.
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Impasto di pasta Savoiarda
- 300 g di zucchero
- 4 uova
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 984.9 kJ / 235.4 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 29.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata ai pistacchi
4 Std.
Ravioli di Santo Stefano
2h
Crostata con rose di mele
2h
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Bloody Mary analcolico
10 Min
Follia ai tre cioccolati
6 Std.
Crostata invernale
4h 30min
Soufflé cioccolato e arancia
45min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3h 50min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Crostata in fiore alla confettura di fragole
2h
Danubio salato
3h