Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla salata
- 250 g di farina tipo 00
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 120 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
Grano
- 300 g di grano cotto per pastiera
- 15 g di burro
- 120 g di latte intero
Ripieno
- 250 g di ricotta di pecora fresca, sgocciolata dal siero
- 2 uova
- 40 g di pecorino grattugiato
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di salame a cubetti
- 120 g di Provolone dolce a cubetti
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 1 - 2 cucchiai farina tipo 00
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2285.8 kJ / 546.3 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 879.4 mg
Alternatieve recepten
Struffoli
1h
Torta Babà napoletana
8 Std.
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Migliaccio
1h 30min
Pastiera
15h
Danubio salato
3h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Pizza di scarola
3h 30min
Fiocchi di neve
5 Std.