Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al cacao
- 180 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 130 g di burro freddo, a tocchetti
- 80 g di zucchero
- 2 tuorli
Crema
- 60 di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- crema gianduia, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 22.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 163.3 mg
Alternatieve recepten
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Scarcedda lucana
2 Std.
Daddy cupcake
1 Std. 30 Min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 godz. 30 min
Crostata salata multicolore
1h
Brownies cioccolato e caffè con caramello salato
1 Std. 45 Min
Biscotti pupazzo di neve
2 Std.
Crostata di frutta arcobaleno
1 Std. 40 Min
Panini arcobaleno
5h
Stelle filanti e coriandoli dolci
1 Std. 45 Min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby®
7h