Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di filetto di maiale a pezzi
- 250 g di carne di coniglio in pezzi
- 300 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 70 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, + q.b. per guarnire
- 4 foglie di basilico fresche
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di farina
- 200 g di petto di faraona in pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 150 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di pepe
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 4 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agnello in umido
1 godz. 20 min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Agnello al vino
40min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45 min
Pollo alla cacciatora
50min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Pollo alla romana
1h 10 min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Coniglio in umido
1h 25min