Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di filetto di maiale a pezzi
- 250 g di carne di coniglio in pezzi
- 300 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 70 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, + q.b. per guarnire
- 4 foglie di basilico fresche
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di farina
- 200 g di petto di faraona in pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 150 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di pepe
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 4 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Pollo alla cacciatora
50 dk
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 Std. 45 Min
Pollo al limone
50 dk
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Agnello in umido
1h 20min
Stufato di vitello
1sa
Faraona al vino rosso
1h 30min
Agnello al vino
40 dk
Maiale alla Colombo
1 godz. 25 min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25h 55min
Riso ai frutti di mare
1h 40min