Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cupola
- 130 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cubetto di lievito di birra fresco + q.b.
- 250 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
Spezzatino e patate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di polpa di agnello (spezzatino senza ossa) a pezzi (2-3 cm)
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 100 g di vino bianco
- 500 g di patate, pelate ed a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi (o secco in polvere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3259 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Scaloppine ai funghi
40min
Spezzatino alla salentina
3h 20min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Pepata di cozze
55min
Noccioline speziate
1h
Maccheroni alla chitarra
50min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h