Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cupola
- 130 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cubetto di lievito di birra fresco + q.b.
- 250 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
Spezzatino e patate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di polpa di agnello (spezzatino senza ossa) a pezzi (2-3 cm)
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 100 g di vino bianco
- 500 g di patate, pelate ed a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi (o secco in polvere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3259 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Tiella barese
1 Std.
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Spigole all'acqua pazza
30min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Ghirlanda di panettone
6 godz.
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Pane scugnizzo
2 Std.
Salsiccia e cardoncelli
55min