Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla
- 50 g di carota
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di guanciale di maiale stagionato, a cubetti
- 1 pomodoro a cubetti, senza semi e buccia
- 6 foglie di lattuga verde, a listarelle
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 100 g di cubetti di prosciutto crudo
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 3 carciofi romani, a fette sottili
-
450
g di fave fresche sgranate
of 450 g di fave surgelate sgranate - ½ cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1495 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 14 g
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e carciofi
1h
Fave al guanciale
35 min
Tozzetti
1sa 30 dk
Fagioli con le cotiche
1h 45 min
Minestra di fregola con le anguille
2sa
Trippa alla trasteverina
45 min
Ravioli ai carciofi
1sa 30 dk
Favata sarda
1h
Fave in umido
1h
Caldo verde
35 min
Zuppa di ceci e rosmarino
1h
Ceci in umido
1sa 30 dk