Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di nocciole, sgusciate e spellate
- 2 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Sugo con guanciale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante intero
- 120 g di guanciale di maiale a listerelle (1 cm circa)
- 30 g di pecorino a scaglie (optioneel)
- 1 cucchiaio di granella di nocciole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alle more
40 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 godz.
Penne integrali risottate con salsiccia e arachidi
35min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Polenta in fiur
1 godz.
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Risotto con salampatata
35min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 Min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20 Min
Risotto alla valdostana
35min