Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di mascarpone
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 80 g di olio extravergine di oliva + 1 cucchiaio
- 1 cucchiaio di timo secco tritato
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca tritata
- 500 g di melanzane a cubetti (1 cm, vedere consigli)
- 50 g di pomodorini tipo Pachino, a cubetti
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3134 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 44.6 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1 godz. 20 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2 Std.
Ravioli lucani
1 Std.
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1 Std. 30 Min
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Polpette di melanzane e noci
1 Std.
Pasta fresca tipo Trofie
30min