Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 cozze fresche pulite
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di mollica di pane secca
- 150 g di latte
Cozze
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 fetta di limone
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a metà
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 11.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cacciucco
1h 20min
Baccalà alla ligure
1h
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Frittelle di baccalà
1 godz. 5 min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1h 10min
Cozze ripiene
1 godz. 30 min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 min
Peoci gratinati
1h
Baccalà, patate e funghi
45 min
Cozze ripiene alla pugliese
1 godz. 25 min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h