Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 cozze fresche pulite
- 200 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di mollica di pane secca
- 150 g di latte
Cozze
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 fetta di limone
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a metà
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 11.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10 phút
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2h
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5 min
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Pizzo Salentino con la gialletta
3 godz. 30 min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 phút
Alici ripiene al Varoma
50min
Cozze ripiene alla pugliese
1 godz. 25 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 phút
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Peoci gratinati
1h