Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di frutta secca mista sgusciata
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di carne trita di manzo
- 250 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
- 80 g di vino rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 70 g di mozzarella disidratata a dadini (1-2 cm)
- 1 cucchiaio di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 31.9 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla castellana
35 Min
Risotto con la zucca e pancetta
40 Min
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Orecchiette salsiccia e broccoli
35 Min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40 Min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 Std. 30 Min
Pasticcio di carne e mele in crosta
2 Std. 40 Min
Risotto con mele e funghi
40 Min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 Std. 20 Min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 Std.