![Strascinati con mollica e peperoni cruschi Strascinati con mollica e peperoni cruschi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D753FB5A-0BA1-409E-8792-FFC91FAC5D81/Derivates/d65cc1de-c82e-46e2-99c7-948d04a95868.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strascinati
- 400 g di semola di grano duro
- 270 di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 200 g di mollica di pane, preferibilmente di semola, a tocchetti
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di peperoni cruschi
- 1 spicchio di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4417.1 kJ / 1055 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 108.3 g
- Vetten
- 56.3 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1ч. 30 мин.
Baccalà con peperoni cruschi
50 мин.
Mille infranti in brodo
9h 50 min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min
Crema di fave al finocchietto
50 мин.
Minestra di fave con cicoria
50 мин.