Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di bocconcini di carne di maiale (1x2 cm)
- 150 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (1x2 cm)
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (1x2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di vino bianco secco
- 450 g di passata di pomodoro
- 5 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di zucchero
Riso e piselli
- 200 g di piselli surgelati
- 400 g di riso Carnaroli
Salsiccia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 salsicce di maiale
- 2 uova sode a fettine
- 2 uova
- 50 g di provola a tocchetti
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 50 g di provola a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2290.2 kJ / 547.4 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 25.8 g
Alternatieve recepten
Struffoli
1h
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Torta caprese
1h 25min
Pastiera
15h
Sfogliatelle frolle
2h 30 min
Gattò di patate
1h 30min
Pasta e patate con provola
1h
Pizza di scarola
3h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min