Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 0.5 vasetto
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 37.9 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Tiliccas sarde
2h 20min
Ragù di funghi
1ωρ. 10 λεπτ.
Funghetti sott'olio
721h
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Champignon ripieni al forno
1ωρ.
Pardulas
8h 40 min
Patè di peperoncini
30 λεπτ.
Carciofini sott'olio
721u. 30min
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min