Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 0.5 vasetto
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 37.9 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Carciofi ripieni
50 min
Limoncello
193h
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Ragù di funghi
1h 10 min
Champignon ripieni al forno
1h
Patè di peperoncini
30 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min