![Funghi sott'olio con peperoncini e menta Funghi sott'olio con peperoncini e menta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/98962_0-463-1417-1417.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 0.5 vasetto
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 37.9 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine sott'olio
723h 15 phút
Peperoni alla pugliese
721h 10 phút
Confettura di uva
50 Min
Patè di peperoncini
30 Min
Funghetti sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40 min
Carciofini sott'olio
721h 20min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Peperoni in agrodolce
30 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min