Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di petto di pollo (4 fette)
- 12 - 20 fettine di pancetta tesa di maiale (in base alla dimensione dei rotoli)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 scalogno a pezzi
- 150 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- 12 - 20 fette di Fontina
- 800 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2222 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 187.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di vitello
35 Min
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1 Std. 50 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpette al sugo
45 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Involtini di carne al Varoma
40 Min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 Min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 Min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Rollè di pollo e radicchio
45 Min