Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di lumachine di mare, spurgate e lavate
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cipolla a pezzi (100 g circa)
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 2 spicchi di aglio
- 1 gambo di sedano, lavata e asciugata e a pezzi (40 g circa)
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 pizzico di semi di finocchio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 5221 kJ / 1248 kcal
- Eiwitten
- 72.8 g
- Koolhydraten
- 57.3 g
- Vetten
- 82.5 g
- Vezels
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Coda alla vaccinara
3 Std.
Pepata di cozze
55 Min
Minestra di vongole con maltagliati
1h 30min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Cacciucco
1h 20min
Zuppetta di crostacei
40 dk
Zuppa di vongole e mazzancolle
1sa
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1sa
Zuppa di pesce misto
40 dk
Polpetti all'inferno
40 dk
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min