Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di lumachine di mare, spurgate e lavate
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cipolla a pezzi (100 g circa)
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 2 spicchi di aglio
- 1 gambo di sedano, lavata e asciugata e a pezzi (40 g circa)
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 pizzico di semi di finocchio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 5221 kJ / 1248 kcal
- Eiwitten
- 72.8 g
- Koolhydraten
- 57.3 g
- Vetten
- 82.5 g
- Vezels
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1sa 30 dk
Zuppa di pesce misto
40min
Insalata di mare
1sa 30 dk
Brodetto romagnolo
50min
Pepata di cozze
55 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Polpo in bottiglia
9 godz. 10 min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Polpo con patate alla salentina
1 godz. 10 min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.