Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di lumachine di mare, spurgate e lavate
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cipolla a pezzi (100 g circa)
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 2 spicchi di aglio
- 1 gambo di sedano, lavata e asciugata e a pezzi (40 g circa)
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 pizzico di semi di finocchio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 5221 kJ / 1248 kcal
- Eiwitten
- 72.8 g
- Koolhydraten
- 57.3 g
- Vetten
- 82.5 g
- Vezels
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Brodetto romagnolo
50min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Seppie con i piselli
40min
Penne al sugo di calamari
40min
Carciofi alla maremmana
40min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Polenta con funghi e salsiccia
1h 30min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10 min
Panzanella di mare
45min