Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di farina tipo 00
- 900 g di carne di agnello a pezzi (3 cm)
- 200 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori pelati
- 200 g di vino rosso
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 49.7 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio alla siciliana
1hod. 20min
Pollo alla cacciatora
50min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 Std. 45 Min
Agnello in umido
1hod. 20min
Spezzatino di reale alle olive
1hod. 20min
Anatra all'arancia
1h 35min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 min
Faraona ai funghi porcini
1hod. 10min
Stufato di agnello
2u.
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Cupola di pane con agnello e patate
2u.