Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 2 foglie di salvia fresca
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1ωρ. 50 λεπτ.
Contorno di zucchine sottovuoto
30 λεπτ.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1ωρ. 10 λεπτ.
Contorno di melanzane sottovuoto
40 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1ωρ.