Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 2 foglie di salvia fresca
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Croccante alle mandorle
1h 30min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min.