Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 medaglioni di vitello (80-100 g ciascuno, 3,5 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1204 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 135 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 godz. 10 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30 min
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min