Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 3 foglie di menta fresca
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di acqua
- 700 g di polpo fresco, pulito ed eviscerato
- 80 g di olive taggiasche
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 1 limone a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 489 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 63 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Gamberi insaporiti
15 dk
Insalata di calamari al limone
35 min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 godz.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 godz. 30 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 dk
Capesante in crosta di pistacchi
30 dk
Insalata di polpo mediterranea
4sa
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Polpo agli agrumi
1h