Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di melanzane a fette (circa 5 mm)
- 30 g di gherigli di noci
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1150 g di acqua
- 1 cucchiaino di aceto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle a listarelle
- 50 g di sedano a tocchetti
- 50 g di carote a tocchetti
- 50 g di zucchine a tocchetti
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca
- 5 foglie di basilico fresche
- fili di erba cipollina fresca
Cottura della pasta (opzionale)
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 120 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4083 kJ / 976 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 61.7 g
- Vetten
- 67.1 g
- Verzadigd vet
- 168.9 g
- Vezels
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 Min
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25min
Minestra saporita di pasta e verdure
50 min
Pasta con ragù di verdure
45 min
Zucchine ripiene alla marinara
1 godz. 25 min
Salsa pomodoro e feta
10 Min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30 min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 min
Cipolle e aglio dorati
20 min
Cipolle e aglio insaporiti
20 min
Peperonata sottovuoto
1 Std.
Cipolle dorate (200-300 g)
20 min