Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filetto di manzo
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di filetto di manzo (4x200 g ciascuno, spessore 3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Contorno di melanzane
- 200 g di cipolla bianca a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 250 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3021.6 kJ / 721.7 kcal
- Eiwitten
- 53.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 770.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Asparagi sottovuoto
50min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 godz. 10 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min