Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 100 g di patate a tocchetti (0.5 cm)
- 350 g di cavoli misti (cavolfiore, broccolo romano, broccolo,...)
- 150 g di Emmental a tocchetti (1 cm)
- 2 uova
- 50 g di semolino di grano duro
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste tritate
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 451.1 kJ / 107.8 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 173.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di cavolfiore e formaggio
35min
Crocchette di cavolfiore in umido
1 Std. 30 Min
Polpette di carne e melanzane
50 Min
Frittelle di patate aromatiche
45min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1ωρ. 20 λεπτ.
Torrette di patate ai broccoli
1ωρ.
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1ωρ.
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1h 15min
Lasagne di verza
2h 30 min
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4 Std.
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Calzone fritto
5h