Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burro alle erbe
- 4 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pangrattato
- 60 g di burro a pezzi
Riso e merluzzo
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di riso basmati
- 250 g di spinaci freschi
- 600 g di filetti di merluzzo (circa 4 pezzi)
Salsa al limone
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2624 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 800 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min
Fideuà di verdure
Geen beoordelingen
Melanzane al vapore con riso
1 godz.
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Pudding di riso venere e mango
8 Std. 45 Min
Verdure ripiene
1h 20min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35 Min
Panini farciti al salmone e cavolo cinese
15 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 godz.
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min