Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filetto di maiale
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1000 g di filetto di maiale (2x500 g ciascuno, Ø 5 cm e tagliati a metà)
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
Cime di rapa
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di pomodorini ciliegia a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cime di rapa, lavate e asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1642.1 kJ / 392.2 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 821.5 mg
Alternatieve recepten
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5sa 20 dk
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1u. 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 godz. 30 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55p
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 godz. 30 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min