Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di olio di oliva leggero
- 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio
- ½ - 1 peperoncino secco piccante
- 1 scarola, lavata, asciugata e a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 8 - 10 pomodori ciliegino
- 2 cucchiai di pinoli tostati
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Carciofi all'aceto light
45min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1h 20 min
Baccalà alla livornese
35 Min
Carciofi alla romana
50min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Contorno di friggitelli
30min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Polpo alla Luciana
1h 30min