Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2500.5 kJ / 597.5 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 806.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di pane
30 min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Frittatina alle zucchine
30 min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1h
Ravioli alla valtellinese
1 Std. 45 Min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3h 30 min
Frullato viola
10 Min
Marinata per pollo piccante
10 Min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Trofie fredde con pesto di avocado
30 min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h