![Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/358808829414bfa56ed300bd11303dbe/Derivates/44244a973b2995bfeae4fa393c6ab07db24fe3a4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2500.5 kJ / 597.5 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 806.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate gratinate al formaggio
2h
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40 min
Uova alla triestina
30 min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Licurdia calabrese
1h
Tramezzino di segale con avocado e uova
3h 30 min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Pici all'etrusca
1 Std. 45 Min
Patate schiacciate al forno
1h
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Sformato tricolore
1 Std. 30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min