Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 800 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 4-6 pezzi)
- 100 g di cous cous precotto
- 240 g di cipolle a pezzi
- 450 g di pomodori a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 800 g di acqua
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato
- 400 g di patate americane dolci, a fette (1 cm)
- 400 g di cassava (tapioca), a fette
- 2 banane a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfinciuni
3h 30min
Spaghetti di vetro saltati con verdure (TM6)
1 Std. 45 Min
Salmone con miso e salsa gochujiang piccante
7h 30min
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Ombrina al vapore, verdure e riso pilaf
45min
Gelo di anguria
3h 30min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1h
Sfincione favarese
3 Std.
Contorno di fagioli al sidro
2 Std.
Zuppa di pollo con udon e verdure
1 Std. 45 Min
Brodo di pesce e gamberi
20 Min
Panelle
1h 25 min