Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 800 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 4-6 pezzi)
- 100 g di cous cous precotto
- 240 g di cipolle a pezzi
- 450 g di pomodori a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 800 g di acqua
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato
- 400 g di patate americane dolci, a fette (1 cm)
- 400 g di cassava (tapioca), a fette
- 2 banane a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6 Std. 15 Min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 25 Min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Zuppa di gamberi piccante
45min
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1h
Minestrone (Bimby Friend)
40min
Polpette di carne con macco di fave (Bimby Friend)
40min
Vellutata speziata di zucca
50min