Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 800 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 4-6 pezzi)
- 100 g di cous cous precotto
- 240 g di cipolle a pezzi
- 450 g di pomodori a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 800 g di acqua
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato
- 400 g di patate americane dolci, a fette (1 cm)
- 400 g di cassava (tapioca), a fette
- 2 banane a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menù: Pollo al lemon grass; riso e zuppa di verdure (Bimby Friend)
45min
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3 godz. 30 min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 Std.
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 godz. 30 min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1 godz. 35 min
Linguine ai gamberoni
30min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 Min
Linguine allo scoglio
40 Min
Risotto al nero di calamari
40 Min
Linguine al nero di seppia
45min