Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 800 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 4-6 pezzi)
- 100 g di cous cous precotto
- 240 g di cipolle a pezzi
- 450 g di pomodori a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 800 g di acqua
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato
- 400 g di patate americane dolci, a fette (1 cm)
- 400 g di cassava (tapioca), a fette
- 2 banane a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al curry con riso basmati
1h
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30min
Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1h 45min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 godz. 5 min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Sarde al sugo di pomodoro
40min
Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli
1h 30min
Pasta sfoglia veloce
2h
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min