Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cozze fresche pulite
- 250 g di vongole, fresche e pulite
- 200 g di gamberetti sgusciati
- 200 g di calamari freschi, tagliati a striscioline
- ½ peperone giallo, pulito e a tocchetti
- ½ peperone rosso, pulito e a tocchetti
- 200 g di piselli surgelati
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
-
½
peperoncino piccante fresco, senza semi
of 1 pezzettino di peperoncino secco piccante - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di origano secco
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di bulgur
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000.5 kJ / 478.3 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 50.1 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 14.2 g
- Natrium
- 428 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1sa 15 dk
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50min
Insalata pantesca con sgombro
1h
Spaghetti alla busara
30 dk
Orzo e pesce in insalata
1sa 15 dk
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1h
Insalata di farro con salmone e verdure
45 dk
Insalata di pasta estiva con frutta e verdura
30 dk
Menù: Cous cous con filetti di salmone, verdurine al vapore e dessert alle pesche
40min
Insalata di bulgur con polpo e ceci
1sa 45 dk
Sorbetto ai limoni con salsa ai frutti di bosco
15 min
Cous cous di verdure con branzino
30 dk