Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 peperoni rossi (250-300 g ciascuno)
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiaini di basilico secco
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- 150 g di olive verdi denocciolate
- 60 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 30 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di carne trita mista
- 80 g di vino rosso
- 150 g di cipolla dorata, in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 60 g di uva passa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1936 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 659.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 dk
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45 dk
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Menù: Polpettone con funghi, fagiolini e riso di cavolfiore
45 dk
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 dk
Pesto di melanzane
10 min
Insalata di pollo e avocado
30 dk
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1sa 30 dk
Polpette di pane
30 dk
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min