Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di piselli surgelati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 200 g di Fontina a pezzi
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 80 g di farina tipo 0
- 1100 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2655.4 kJ / 634.6 kcal
- Eiwitten
- 27.6 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 30.9 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 675.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmigiana di patate
2h
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1 Std. 20 Min
Spirali di frittata arlecchino
2h 30min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3h 50 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Lasagne zucca e salsiccia
2h