Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto.
- 250 g di funghi champignon cremino interi, senza gambo (vedere consigli)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone solo la scorza
- 30 g di succo di limone
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 474 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 253 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di frutta esotica
30 min
Baccalà con salsa samfaina
55 min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30 min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 min
Pesto di lattuga
15 min
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe
45 min
Sandwich di panettone con vitello tonnato
Geen beoordelingen
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe (TM6)
45 min
Infuso di scorze di agrumi
25 min
Ratatouille galette (TM6)
1h 30 min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25 min
Biscotti Tiramisu
1h