Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto.
- 250 g di funghi champignon cremino interi, senza gambo (vedere consigli)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone solo la scorza
- 30 g di succo di limone
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 474 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 253 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Coleslaw con Affettatutto Bimby®
15min
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1hod. 15min
Insalata piccante di gamberi
30min
Bruco tramezzino
30min
Insalata di surimi e verdure alla giapponese
15min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25 min
Impasto per pane veloce
45 Min
Insalata arcobaleno (TM6)
25 min
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min