Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farcitura rigatoni
- 5 foglie di porro (25x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 25 pezzi di pasta secca, tipo rigatoni giganti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 16 code di mazzancolle, pulite ed eviscerate (misura media, 4-5 cm)
Salsa e cottura dei rigatoni
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di zucchero
Terminare la preparazione
- pepe bianco macinato, a piacere
- olio extravergine di oliva, a piacere
- germogli misti, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tris di riso, pesce e verdure
35 min
Sformato di zucchine
1 Std. 10 Min
Sarde al sugo di pomodoro
40 min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30 Min
Vellutata di piselli
40 min
Arancini di riso vegetariani
2 godz. 5 min
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3h 30min
Polpette di pane con brodo di pollo
1 Std. 5 Min
Pesto di prezzemolo
10 min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Olio alle erbe aromatiche
360 godz. 15 min
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3hod. 10min