Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farcitura rigatoni
- 5 foglie di porro (25x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 25 pezzi di pasta secca, tipo rigatoni giganti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 16 code di mazzancolle, pulite ed eviscerate (misura media, 4-5 cm)
Salsa e cottura dei rigatoni
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di zucchero
Terminare la preparazione
- pepe bianco macinato, a piacere
- olio extravergine di oliva, a piacere
- germogli misti, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strascinati al ragù di carne
2h 40min
Pastina da minestra
10min
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Spaghetti al pomodoro
30min
Salsa al pomodoro
40min
Zuppa di cavoletti di Bruxelles, Frittata di carciofi e Mini castagnaccio con salsa al cioccolato (Bimby Friend)
1h 15min
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2hod. 5min
Panini al cumino
16 godz. 30 min
Ceci stufati con verdure (Bimby Friend)
50min
Gnocchi ripieni piccanti con salsa di pomodoro
1 Std. 40 Min
Pane a strati con pesto al basilico
2h 30 min