Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1893 kJ / 452.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 398.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta panna e salmone
30 dk
Linguine allo sgombro
30 dk
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Pasta fredda alla norma
30 dk
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 dk
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 dk
Spaghetti alla checca
40 dk
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1sa
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1sa
Insalata di pasta alla mediterranea
30 dk
Pasta alla carcerata
30 dk
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50min