Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di salsa piccante, rossa
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (4 cm)
- 400 g di brodo di pesce
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di polpo precotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari in umido
55min
Risotto al nero di calamari
40min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Zuppa del golfo
1h 30min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppie in salsa di verdure con riso
1h
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Polpo in rosso
35min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min