Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di salsa piccante, rossa
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (4 cm)
- 400 g di brodo di pesce
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di polpo precotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodetto ricco con crostoni
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Linguine con scampi al limone
Geen beoordelingen
Cassola cagliaritana
1h
Polpo in rosso
35min
Zuppa di gamberi piccante
45min
Baccalà alla Soutelo
30min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Polpetti all'inferno
40min
Zuppa del golfo
1h 30min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Quadrucci seppie e piselli
1h 45 min