Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
Pasta
- 300 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Ripieno
- 300 g di pecorino sardo fresco a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
Salsa al pomodoro
- 120 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di polpa di pomodoro
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- pecorino grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 32.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3h
Panada sarda
2 godz. 55 min
Polenta sarda
1 godz. 30 min
Tiliccas sarde
2hod. 20min
Minestra di fregola con le anguille
2 godz.
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Pardulas
8h 40 min
Ravioli lucani
1 godz.
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min
Seadas
1h 5min
Malloreddus alla campidanese
3h