Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa dip al pomodoro
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pancetta a cubetti
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika piccante
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 501 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bomboloni salati
3hod. 20min
Fileja al ragù
3h
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40min
Vodka Zombie
10min
I tacconi allo sgagg
2h
Spiedini di pane a vapore farciti
3 godz. 25 min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1 Std. 20 Min
Gnocco fritto modenese
35min
Crostata al salame e formaggio (senza glutine)
2h 10 min.
Rotolini di lasagne
1h
Palline di pane fritte
3hod. 15min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h