Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa dip al pomodoro
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pancetta a cubetti
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika piccante
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 501 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lampascioni e patate
1 Std. 15 Min
Mattonelle di frozen yogurt ai mirtilli
8 Std. 20 Min
Pizza romana scomposta
3 godz. 20 min
Bignè cake
4 godz.
Éclair ciocco-caffé
12 godz.
Pallotte cace e ove
55min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Wurstel panati (senza glutine)
30min
Crema chantilly
35min
Cocktail al tè nero e Rum
1h 30min
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min