Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di zucchero
- 70 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 600 g di ricotta di pecora ben sgocciolata
- cialde per cannoli a scaglie, q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Brioches siciliane
3h 15min
Granita al pistacchio
6 Std. 30 Min
Granita di mandorle
10min
Flan di funghi porcini
1h
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Nuvolette di ricotta
50min
Cassata siciliana
6h 35min
Granita di gelsi
15 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2h 30 min
Cannolo scomposto
3 godz.
Panelle
1 godz. 25 min