Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di zucchero
- 70 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 600 g di ricotta di pecora ben sgocciolata
- ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- cialde per cannoli a scaglie, q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Panelle
1h 25min
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2h 20min
Cannoli alla crema Chantilly
1óra 5p
Sfinciuni
3h 30min
Falsomagro alla siciliana
3h 30min
Cassata siciliana
6h 35 min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2h 40min
Mattonelle con crema di ricotta
8h 50min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Cheesecake al cannolo siciliano
8 godz. 55 min
Cannolo scomposto
3 Std.
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1óra 5p