Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di zucchero
- 70 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 600 g di ricotta di pecora ben sgocciolata
- cialde per cannoli a scaglie, q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Panelle
1h 25min
Pesto alla trapanese
20 min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Cannolo scomposto
3h
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Crema di ricotta e pistacchi
15min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10 Std.
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Brioches siciliane
3h 15min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min