Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di melanzane violette rotonde a listarelle
- 20 g di sale grosso
- 1500 g di aceto di vino bianco
- 500 g di acqua
- 30 g di olive verdi denocciolate in salamoia
- ½ cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di menta secca tritata
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 9941 kJ / 2376 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 256 g
- Vezels
- 14 g
Alternatieve recepten
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Pomodori secchi sott'olio
721 Std.
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min
Conserva di melanzane
1h 30min
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min
Patè di peperoncini
30 Min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Zucchine piccanti
55 Min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Pomodorini al naturale
1 Std.
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min