Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccine
- 130 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 20 g di zucchero di canna
- 100 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 0
- 25 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Scarola
- 50 g di cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di scarola a listarelle
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati ed asciugati
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 4.9 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pinsa romana
5sa
Pizzette marinare
1h 35min
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Il pane di Altamura
4h
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia pugliese
1h 10min
Focaccia con la crescenza
1 godz. 45 min
Focaccia ai friarielli
2h 15 min
Fagotto napoletano
2h 15 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Focaccine integrali farcite
3 Std.
Filone di sola semola
2h 50min