Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Panettone salato di Natale (TM6)
8h
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Crêpes con fiori di zucca
1h 30min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Patate duchessa
1h
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50 min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Cordon bleu di melanzana
1h