Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di uova in cestino di sfoglia
1ωρ.
Pink velvet cake
7h 20min
Patate duchessa
1ωρ.
Piccola pasticceria natalizia
4 Std.
Sformatini di fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Rotolo di patate con salmone affumicato
1ωρ. 10 λεπτ.
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1ωρ. 20 λεπτ.
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Frollini salati al rosmarino
1 Std. 30 Min
Panettone salato di Natale (TM6)
8 Std.
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min