Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15 min.
Palline di Parmigiano Reggiano
30 min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1 godz.
Patate duchessa
1 godz.
Tortino di patate dal cuore morbido
1 godz. 20 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 godz. 20 min
Fagottini sfogliati alle melanzane
50 min
Polpettine alla zucca
1 godz. 25 min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h