Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 150 g di farina manitoba
- 420 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina tipo 0
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- rosmarino fresco q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 188.9 kJ / 45.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Focaccine all'origano
1h 30min
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Pizzette
3h 40min
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia caprese
3h 30min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45min
Pane alla ricotta
3 godz.
Pane bianco
3 godz.
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Focaccine con olive
3 godz. 50 min