Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 2 uova
- 150 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (origano, rosmarino, timo, salvia), le foglie e gli aghi
- 100 g di burro a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 32.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pinsa romana
5 Std.
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50 min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Frittelle di cernia allo zenzero
35 min
Spaghetti cacio e pepe
35 min
Pizza romana scomposta
3 godz. 20 min
Panini al wasabi cotti a vapore
3 godz. 30 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min