Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lenticchie e zampone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 1 foglia di alloro fresca, lavata ed asciugata
- 1 zampone precotto con l'involucro
Pasta fillo
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 50 g di burro fuso
- 20 - 30 g di fecola di patate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2075 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 33.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli di seitan al vapore su crema di verza e patate
1 Std. 30 Min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 Std.
Lasagne del boscaiolo
2 godz. 15 min
Farfalle all'uovo
1 Std.
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
1 Std. 30 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Fileja al ragù
3h
Frittelle di cernia allo zenzero
35 Min
Melanzane al miso sottovuoto
2 Std. 45 Min
Ravioli dolci di castagne
1 Std. 10 Min
Cavatelli
1 Std. 30 Min