Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lenticchie e zampone
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 1 foglia di alloro fresca, lavata ed asciugata
- 1 zampone precotto con l'involucro
Pasta fillo
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 50 g di burro fuso
- 20 - 30 g di fecola di patate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2075 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 33.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50 Min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Tartellette alla frutta fresca
7u. 5min
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Tortino estivo di farro, topinambur e mazzancolle
1h 55min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min