Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro + q.b.
-
400
g di pane di farina di mais a tocchetti (3-4 cm)
of 400 g di pane di Altamura (tipo pugliese) - 50 g di cipolla in quarti
- ½ - 1 cucchiaino di peperoncino rosso secco, a piacere
- 250 g di latte intero
- ½ - 1 cucchiaino di chili in polvere, a piacere
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di origano secco
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 uova
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2060 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 58.4 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta rustica
3 Std.
Baguette tradizionale
15ωρ. 35 λεπτ.
Pane in padella
18 Std.
Focaccia libanese
3h 30min
Crema spalmabile di anacardi (senza lattosio)
12 Std. 10 Min
Panini alle erbe
3h 5 min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Pane alla soia
3u. 10min
Gelato biscotto al tiramisù (vegan)
18 godz. 45 min
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50min
Mini flan parisienne
9 Std.
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35 Min