Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 500 g di latte
- 200 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 220 g di baccalà ammollato e dissalato
- 250 g di ceci lessi in scatola sciacquati e sgocciolati
Salsa di pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 fili di erba cipollina fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3283.2 kJ / 784.8 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 40.3 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 Std.
Bolinhos de bacalhau (crocchette portoghesi di baccalà)
1 godz.
Intreccio d'amore
1 Std. 30 Min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1 godz.
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2 Std.
Crema di scampi
1 Std. 30 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 godz.
Tortino di patate dal cuore morbido
1 Std. 20 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min